Please update your Flash Player to view content.

Exploration of the Giants Cave, Part 1

Tisk
PDF

 

Popis: Odměna:
Sobling hledá žoldáky, kteří by se vydali to Giant´s cave a našli potřebné důkazy o tom, že tu dřív žili obři.
DC/Tallum armor recipes
Start Level: Odměna pro nováčky:

51

Neznámá
Začátek v: Pro Rasy:
The giant´s cave Všechny
Typ: Pro povolání:

opakovatelný

Všechny
  • 1) Tento quest se začíná u Head Researcher Sobling, který stojí na prvním mostě ze čtyř (vchod do Giants 'Cave). Quest je teoreticky  možné vyzvednout na úrovni 51, ale  nejnižší cíloví mob(příšera) je lvl 56 a dvojité HP  doporučuji, aby hráči, kteří dělají tento úkol samy by neměla začít dříve, než dosahnou levelu 55.

 

 

  • Sobling, se snaží zkompetizovat svojí sbírku materiálů z jeskyně obrů.Poprosí vás, aby jste pro něj šli získat určené materiály.Potřebuje totiž důkazy pro jeho gildu, kterou se mu nedaří přesvědčit o pomoc při zkoumání.Po krátkém pokecu vám v podstatě řekne to, co už vám řekl.Shání pouze cenné relikvie a dá vám konečně užitečnou věc-Slovník starověkých slov.Zajmavé je, že vám ani ten dědek prašivej neřekne jaké moby máte zabíjet.Jsou to ale tyto-Yintzus, Paliotes, Hamruts a Kranrots mají všichni 2xHp jak jsem již psal.
  • JSOU TO TYTO:

 

  • 2) Na officialnim ratu je dropování itemu velmi obtížné, když získáte Q item, klikněte na něj dvakrát.Bohužel je tu určité riziko(25%), že získáte obyčejné Giant's Doodle nebo dopis obrů (Giant's Love Letter).O tyhle itemy nemá Sobling žádný zájem takže se dají v obchodě prodat pouze za 100adena.
  • Pokud nejste úplní smolaři, tak získáte náhodný handbook/book/blueprint


  • 3) Když máte všech pět kapitol určité knihy, přineste je k Sobling a ten vám dá vaší odměnu-Náhodné recepty na tallum či Dark crystal.
  1. Když odevzdáte pět Handbook: Giants Architecture získáte- Recipe: Dark Crystal Leather Armor 60% nebo Recipe: Tallum Leather Armor 60%
  2. Když odevzdáte pět Blueprint: Giants Golem: Recipe: Dark Crystal Breastplate 60% nebo Recipe: Tallum Plate Armor 60%
  3. Když odevzdáte pět Book: Basics of Giants' Magic: Recipe: Dark Crystal Gaiters 60% získáte Recipe: Dark Crystal Leggings 60%
  4. Když odevzdáte pět Book: Giants' Medical Science: Recipe: Tallum Tunic 60% nebo Recipe: Tallum Stockings 60%
  • 4) Pozdějí nebo dřív začnete získávat Mysterious box.Sobling vám poradí, aby jste jej ukázali Freightman Cliff v Oren (Pro detailisty:Sobling vám řekne, aby jste šli za warehouse cliff, ale cliff je ve skutečnosti Freightman v hodnosti.Co na to řící-Děda asi dlouho nebyl v Orenu :-) )

 

 

  • 5) Skladník Cliff se velice zajímá o obry a s knihou-kterou jste našli v truhle vám řekne spousty "potřebných" věci.Každopádně vám dá knihu, kterou musíte mít pro  pokračování tohoto úkolu-Exploration of the Giants Cave, Part 2.

 

Autor:Termoel

Zdroj:http://l2.eogamer.com

Komentářů
Hledat
Pouze registrovaní uživatelé mohou přidat komentář!

Statistika Galerie

  • Počet obrázků   231
  • Počet kategorií   11
  • Počet komentářů   23