Please update your Flash Player to view content.

Elf

Tisk
PDF
elf_title


Základní vlastnosti



"Rasa elfů byla moudrá a dokázala používat magii. Nebyli však tak moudří jako obři a proto je obři nechali pracovat v politice a magickém umění."

elf Rasa Elfů uctívá bohyni vody a přírody. Elfové mají štíhlá a pružná těla, dlouhé
uši a krásné jemné rysy. Během doby obrů, měli mezi rasami nejvyšší místo.
Když byli obři zničeni, síla a vliv Elfů byl oslaben. V dnešní době obývají pouze část lesa
na hlavním kontinentu.


Zvláštní schopnosti Elfů:
Jejich schopnosti se slušně vyrovnají schopnostem ostatních ras. Mohou zadržet
dech na delší dobu a také mohou skákat z větší výšky než ostatní.


Základní vlastnosti Elfů:
Elfové jsou moudří a bystří. Jsou rychlí v útoku, rychle běhají, a také rychle kouzlí. Mají
také výborné vlastnosti pro své lukostřelce a velmi dobře vyhýbají nepřátelským ranám.


  • Elven Fighter (Elfský Bojovník)

 

elven_fighter

 

  • Styl hry za Elven Fighter je podobný jako za ostatní bojovníky. Nicméně, díky vysoké obratnosti (DEX) mají rychlé pohyby a útok. Ačkoliv vládnou skvělou lukostřelbou a uměním rychlého uhýbání, jejich útoky nejsou tak silné jako útoky ostatních ras. Elven Fighters také ovládají léčící magii, kterou mohou na sebe sesílat.

 



  • Elven Mystic (Elfský Mystik)

 

elven_mystic

 

 

  • Podobně jako lidští kouzelníci, používají elfští mystici útočnou a uzdravovací magii, stejně tak se oblékají do rób a nosí hole. Magickou moc si půjčují od duchů a zaměřují se na trénovaní magických dovedností.

    Herní styl je podobný jako u Human Mystika, ovšem Elven Mystic má vyšší WIT a díky tomu i rychlejší kouzlení, stejně tak vyšší rychlost pohybu. Elven Mystik neumí používat černou magii.

Přehled Povolání



elf 1st class 2nd class 3rd class 1st class 2nd class 3rd class

Elven Fighter

Elven Knight

Elven Scout

Elvenknight
image:elvenscout.gif
Elven Knights jsou trénovaní v šermu na profesionální úrovni. Díky tomuto tréninku mají efektivní útočné i obranné schopnosti, nosí mithrilové brnění a zbraně, se kterými svoje dovednosti nejlépe využívají.

Styl hry za Elven Knights je odlišný od hry za ostatní rytíře díky jejich vysoké agilitě a schopnosti sesílat uzdravující kouzla. Jejich rychlý pohyb a kouzlení z nich dělá žádané spolubojovníky.
Někteří Elfové preferují luky před meči, z těchto Bojovníků se stávají Elven Scouts. Žijí pohodlně venku v lese, jejich základní výbavou je luk, dýka a lehké brnění.

Styl hry za Elven Scouta je podobný jako za Rogue, jehož schopnosti se nejlépe hodí do lesa. Jeho léčící a podpůrná magie je výhodou v každé skupině. Díky vysoké obratnosti (DEX) a rychlým pohybům bývají excelentními průzkumníky a mistři útoků z dálky.
Temple Knight
Sword Singer
Plains Walker
Silver Ranger
image:templeknight.gif
image:swordsinger.gif
image:plainswalker.gif
image:silverranger.gif
Temple Knight, který vyrostl až do výšin šermířství, využívá sílu Bohů světla a vody jak pro svou magii, tak pro svůj meč. Na bojišti vyvolává cubic na pomoc v útoku pomocí Summon Storm Cubic nebo cubic, který mu obnovuje fyzické síly kouzlem Summon Life Cubic.

Swordsinger má nádherný hlas, kterým zvyšuje morálku svých spolubojovníků a pomáhá jim v boji. Umí i obnovovat jejich fyzické síly pomocí Song of Life nebo zvyšovat obrannou sílu spolubojovníků kouzlem Song of Earth. Zvuk Swordsingerova hlasu je vítaný v každé skupině.

Plainswalker, který je přivyklý životu venku více než v uzavřeném prostoru, je dobrodruh vycvičený ve všech oblastech boje a průzkumu. Útočí na protivníky ze zadu s použitím Backstab, umí také odlákat příšeru od svojí skupiny pomocí Lure.

Silver Ranger je ideální Elfí válečník v boji s lukem. Ovládá Double Shot, kterým vystřekí dva šípy rychle po sobě a Burst Shot, kterým zasáhne několik nepřátel v určitém okruhu.

Eva's Templar
Sword Muse
Wind Rider
Moonlight Sentinel
image:evastemplar.jpg
image:swordmuse.jpg
image:windrider.jpg
image:moonlightsentinel.jpg
Eva's Templar is a prestigious title conferred on the strongest Temple Knight protecting Eva and the forest of the Elves. Knights who presented their swords to the goddess Eva, who became the guardian of water and the elves following the fall of Shilen, their top priority is protecting colleagues rather than destroying the enemy.

Sword Muses are Sword Singers who have reached the apex of the singing of spirit songs unique to Elves. Spirit songs are beautiful songs infused with the power of the spirit. Magic exclusive to Elves, these songs enhance the combat capability and morale of their own forces and to seek the divine protection of the spirits and the goddess before heading out to the front. Following the Elmoreden imperial era, the number of Sword Singers who reached the level of Muse continuously dwindled and came to be deemed as legends, but recently began to resurface with the emergence of the woman of the lake.

Elves, a race belonging to the forest and water, are intimate with the wind. Among them, the most accomplished Plains Walkers, travelers who are able to appear and disappear like the wind, are called Wind Riders. Equipped with extraordinary agility and grace, they are explorers adept at combat and exploration and acclimated to outdoor life.

The bow is a very important weapon in war for Elves, who traditionally prefer long distance hit-and-run combat over short distance melee combat. A title conferred on the most accomplished archers among the Elf warriors, the Moonlight Sentinel is named after an ancient hunting ritual performed under the light of the full moon.


Elven Mystic

Elven Wizard

Elven Oracle

image:elvenwizard.gif
image:elvenorcale.gif
Elven Wizardi rozdělují magické síly světa na čtyři elementy, podobně jako na světlé a černé. Zesilují účinky těchto elemtů a magicky je kombinují. Elven Wizardi ovládají středně náročnou elementální magii a vyvolávaní.

Herní styl za Elven Wizarda je podobný jako za ostatní Wizardy jiných ras, ovšem, charakteristika magie, kterou ovládají, a typy stvoření, která vyvolávají, jsou odlišné. Ačkoli rychle kouzlí, síla magických útoků Elven Wizardů je slabší, neovládají také černou magii.
Elven Oracle je Mystik, který získává sílu Bohů k vykonávání zázraků. Sice má podobné schopnosti jako Human Cleric, vyznává ale odlišné Bohy, stejně tak ovládá jiná kouzla a dovednosti.

Styl hry za Elven Oracle je podobný jako za Clerica. Nicméně, Elven Oracle se rychle pohybuje, rychleji kouzlí a zaměřuje se na odlišné dovednosti.
Spellsinger
Elemental Summoner
Elven Elder
image:spellsinger.gif
image:elementalsummoner.gif
image:elvenelder.gif

Spellsinger je velmi blízký s magií elementálů a primárně ovládá magii, která pochází z vody. Umí kouzlit štít nazvaný Freezing Skin, který od něho odvrací zranění a střílí ledová ostří kouzlem Ice Dagger na nepřítele.

Elemental Summoner používá v boji služebníky a ovládá nejrůznější typy vyvolávacích kouzel. Stejně jako ostatní vyvolávači, účastní se bitev prostřednictvím služebníků. Služebníkům zvyšuje obranou fyzickou i magickou sílu kouzly Servitor Physical Shield a Servitor Magic Shield. Elemental Summoner umí i zvyšovat útočnou sílu pomocí Servitor Haste.

Elven Elder zaujímá přední místo v náboženství Vody, pomáhá spojencům pomocí nejrůznějších podpůrných kouzel. Zvyšuje obranou moc štítů kouzlem Bless Shield. Když je nejhůře, umí seslat na nemrtvé Might of Heaven.

Mystic Muse
Elemental Master
Eva's Saint
image:mysticmuse.jpg
image:elementalmaster.jpg
image:evassaint.jpg

Mystic Muse is the title given to Spellsingers who have reached the peak of the four element wizardry.

Referred to as muses, they are rumored to possess the beautiful and mystical voice of the gods. Although they possess power equal to the Archmages of the Ivory Tower, the highest institution of element wizardry, they rarely

venture out of the forest and remain largely unknown.
Elemental Master is the title bestowed on the most accomplished Elemental Summoners.

Elemental Masters are knowledgeable summoners who practice summoning techniques exclusive to Elves,

the foundation of which lies in the belief that magic is the natural phenomenon of power.
Of Eva's priests who spread her teachings, Elders who have reached the pinnacle of their faith

and power are called Eva's Saints. They are devoted to peace, treat the sick, and spread love, but they are also resolute priests who are undeterred from participating in battle in order to

protect their allies and uphold peace.


Vesnice


Elfská vesnice
Od starodávných časů, byla vesnice nacházející se nad jezerem obydlena Elfy, kteří žili v harmonii s blízkým lesem a vzkvétali pod ochranou Worldtree Glade. Po tom, co byli zrazeni Lidmi, 12 Starších Elfů vykouzlilo mocné kouzelné pole okolo lesa aby zabránili ostatním rasám od vstupu. Nicméně během války s DE bylo sedm Starších zabito a síla magického pole okolo Elfského lesa byla oslabena. Mladí elfové navrhovali že by měli přestat žít v izolaci od okolního světa a jejich požadavku bylo vyhověno. Jako výsledek bylo magické pole úplně odstraněno a dlouho ukrytá elfská pevnost byla konečně odhalena okolnímu světu.


The Worldtree Glade


The Worldtree Glade je domovem Mother Tree – největšího a nejstaršího stromu na světě. Říká se že bohové používali Mother Tree k vytvoření elfské rasy. Od té doby poskytuje Mother Tree ochranu lesu a jeho obyvatelům. Ačkoliv WorldTree Glade je přítomný v každé elfské osadě, původ všech stromů je ze semen Mother Tree. Okolo WorldTree Glade utočí strážci na vetřelce z ostatních ras a chrání elfy. Nerupa , starodávný pavouk, zavázán k ocrhaně elfů po domluvě s Mother tree, se tam nachází také.


 

Skilly



Článek se dodělává

Legenda


Legenda Elfů

Elfský rod vznikl vůbec jako první.Einhasad vytvořila tuto rasu spolu se svou dcerou Shilen, která jim darovala ducha vody.Byli moudří a měli hodně nadaní v oblastech magie.Proto jim obři přenechali všechny výzkumy týkající se magie a politiku.Dalo by se říct, že elfové se měli za éry obrů nejlépe.Když vláda obrů skončila, byl to pro elfy obrovský šok a nejen pro ně.Měli tolik svobody,Tolik soukromý, ale co měli dělat?Obrové se o ně starali.V těchto dobách umírali nejen elfové.Úlevu nahradil chaos a strach.

Statistika Galerie

  • Počet obrázků   231
  • Počet kategorií   11
  • Počet komentářů   23