Please update your Flash Player to view content.

Noblesse

Tisk
PDF

Hráč, který dosáhl levelu 75 v subclassu a dokončil quest
Path to Noblesse, se může stát Noblesse. Získá tak zvláštní schopnosti především pro obléhání a raidy, čímž získá hlavní roli v boji. Jakmile získá titul Noblesse, náleží jeho hlavnímu povolání i subclass. Skilly související s tímto titulem jsou k dispozici pro obě povolání.

Image

Schopnosti Noblesse

Noblesse mají přístup k extra teleportům u gatekeeperů ve vesnicích, kteří je mohou přenést do jinak nedostupných oblastí (včetně vnitřků kobek).

Noblesse si může udělit titul, aniž by byl členem klanu, a tento titul si může samozřejmě i libovolně měnit.

Noblesse navíc od NPC dostane módní doplňky, které ho odliší od ostatních. Vlasové ozdoby lze pouze zničit, nejde je prodat ani položit na zem.

Jakmile se hráč stane Noblesse, jeho síla v PvP se zvýší.

Pouze Noblesse clan leaderům, kteří se zaregistrovali do obléhání, jsou k dispozici zprávy o průběhu bitvy. Ty ukazují pozici členů klanu a počet jejich úmrtí/obětí. Abyste zjistili, zda je člen klanu uvnitř obléhací zóny, použijte příkaz /siegestatus, který se aktualizuje každých 30 sekund.

Poté, co hráč získá titul Noblesse, začne se zaznamenávat jeho výkon v raidech a obléháních. Když se stane hrdinou, jsou tyto záznamy k dispozici v každé vesnici v Monumentu hrdinů.

Skilly Noblesse

Blessing of Noblesse - Buff, který lze seslat na sebe nebo na ostatní hráče během raidu. Postava, kterou raid boss zabije, neztrácí buffy. Spotřebuje 5 spirit ore.

Strider Siege Assault - Noblesse jedoucí na striderovi může v průběhu obléhání provést tento velmi silný útok proti hradní zdi nebo bráně. Spotřebuje 5 spirit ore.

Build Advanced Headqueartes - Noblesse clan leader může vyvolat headqueartes, které má dvojnásobek HP. Naučení tohoto skillu nezávisí na skillu Build Headquarters. Spotřebuje 300 C grade gemstonů.

Wyvern Aegis - Noblesse hradní pán může dočasně maximalizovat magickou obranu, zatímco letí na wyvernovi. Spotřebuje 20 spirit ore.

Summon CP Potion - Vyvolá 20 lahviček high-grade CP lektvarů. Spotřebuje 80 soul ore.

Fortune of Noblesse - Předá schopnost Lucky Charm ostatním členům party bez ohledu na level. Spotřebuje 4 Lucky Charm: A grade.

Harmony of Noblesse - Tento skill zkombinuje energii 4 kouzelníků (Sorcerer, Spellsinger, Spellhowler). Energie musí být od každého z nich přijata během 5 vteřin bez ohledu na pořadí a tento skill musí být použit během dalších 5 vteřin po obdržení energie od čtvrtého kouzelníka. Jedná se o neelementální magický útok s dvojnásobnou silou elementálního útoku.

Symphony of Noblesse - Tento skill zkombinuje energii 8 kouzelníků (Sorcerer, Spellsinger, Spellhowler). Energie musí být od každého z nich přijata během 5 vteřin bez ohledu na pořadí a tento skill musí být použit během dalších 5 vteřin po obdržení energie od osmého kouzelníka. Jedná se o neelementální magický útok se čtyřnásobnou silou elementálního útoku.

  • Od Gracie Final není potřeba dělat na Nobless a sub questy stačí naexpit 75 lvl nasbírat 100 Territory War badges a vybrat nobless poté můžeš vzít i subclass bez questu.

Potřebné Questy

 

zdroj: http://www.lineage2.com/Knowledge/noblesse.html
Komentářů
Hledat
Pouze registrovaní uživatelé mohou přidat komentář!
jurrinek9  - Pomooooc |2010-11-01 19:59:12
Plsky moc .. heeelp.. kde je to TW ?? kde seženu ty badgy ?? .. dikešek moc .. moc by ste mi pomohli..
plsky ..
Morati  - TW-Nobless |2010-04-23 00:55:08
od gracie se uz nemusi delat cely quest a ani subka staci ziskat z TW 100x badge a prijit za TW managerem a jen si to kliknout. jedina podminka je lvl 76

Statistika Galerie

  • Počet obrázků   231
  • Počet kategorií   11
  • Počet komentářů   23