Please update your Flash Player to view content.

Hellbound Etapa 2

Tisk
PDF
Dřívější článek: Harbor Area (Hellbound Stage 1)

Ancient Temple Remnants

hellboundmapsmall


  • Důležité: Nyní jsme v 2 etapě, stále nesmíš zabíjet Native ! (Subjugated Native,Charmed Native a Quarry Slave. Pamatuj že zabíjením native monster snižuješ trust level o 10 bodů za každého zabitého.
  • Po tom co byl Hellbound napaden Belethem, provázel jej spousta bitev mezi Obyvateli Native a Beletovými nepřátelskými silami. Tvůj úkol je pomoct Native upránit se proti Beletovy a v mezičase pomoct v obchodech Caravaně.
  • V této etapě Hellboundu musíš sbírat Trust pointy a zároveň spolehlivé informace. Dobrý způsob jak navýšit Trust point je sbíráním Darions´s Badges a přinést je k NPC (obrazek dole). Za každý Darion´s Badge dotaneš 10 trust pointů. Darion´s Badge jsou regulární drop, proto můžeš pokračovat v zabíjení monster v Harbor Area a Enchanted Megalitgs. Ikdyž přímé zabíjení monster v těchto lokací už nezvyšuje trust level, přesto dropují Darion´s Badge.

nativevillage3

1. Tranformace do Native, sbírání informací získání Holy Water.

  • Aby jsi zjistil co dělat dál musíš si promluvit s Bernarde v Hidden Oasis. Ale protože ten nedůvěřuje cizincům budeš se muset transformovat do Native. Aby jsi se mohl změnit na Native budeš muset získat Native Helmet,Native Tunic a Native Pants od Tailor Buron, Kterého najdeš v Přístavu (Harbor Area), každý kousek výstroje stojí 10 Darion´s Badge.

buron

  • Jakmile si oblečeš Nativ oblečení transformuješ se do jednoho znich budeš moct získat Holy Water od Bernarde za 5 Darion´s Badge.

bernarde




Před transformací Transformační skill Po transformaci
nativpred nativeskill nativepo



2. Získávání ztracených duší v Ancient Temple Remnants.

  • S Holy Water jdi přímo  Ancient Temple Remnants.

ancient


  • Zde najdeš různé monstra: Remnant Wraith, Remnant Diviner a Remnant Diabolist. Prvního znich můžeš jednoduše zabít na zbylé dva budeš muset použít Holy Water když bude jejich HP sníženo na nulu. Nejlepší je dát si lahvičku s Holy Water do rychlích zkratek, Holy Water je nevyčerpatelná takže ji můžeš používat stále.  Za každého Remnant Diabolist nebo Remnant Diviner získáš 5 trust bodů. V průběhu druhé etapy musíš nasbírat  od 300 000 do 600 000 trust pointů.

wraith


Další článek: Defend the Native Village (Hellbound Stage 3)

Autor: Koryn
zdroj: http://www2.elliebelly.net/
Komentářů
Hledat
Pouze registrovaní uživatelé mohou přidat komentář!

Statistika Galerie

  • Počet obrázků   231
  • Počet kategorií   11
  • Počet komentářů   23