Please update your Flash Player to view content.

eSuba + Fortuna = vsadte-se.cz

Tisk
PDF


  • Klub eSuba spouští po řadě úspěšných projektů další, a to ve spolupráci s jedním z našich hlavních sponzorů – sázkovou kanceláří Fortuna. Už samotné spojení těchto dvou organizací může naznačovat, že se bude jednat zejména o sázení, ale s jednou podstatnou změnou – bude zcela bezplatné. Navíc se bude každý měsíc soutěžit o ceny v hodnotě kolem 20 000 Kč. A to nejdůležitější - v nabídce sportů samozřejmě nemůže chybět progaming!

  • Sázení na různé, více či méně prestižní zápasy a akce se pomalu ale jistě stává obrovským fenomén, zvlášť když už lze v dnešní době veškeré operace provádět přímo z domova. Někdo to bere jako zdroj obživy nebo občasného přivýdělku, někdo v tom vidí zábavu a někteří obojí. Právě v tomto jsme se inspirovali a rozhodli jsme se vytvořit unikátní projekt na území České a Slovenské republiky.
  • Spoluprácí eSuby a Fortuny vznikl projekt vsadte-se.cz, nový a zcela bezplatný portál pro sázení. Nenechte se však zmást slůvkem "sázení", registrace je otevřená pro všechny, neexistuje žádné věkové omezení a účast je 100% bezplatná, k sázení nejsou potřeba reálné peníze. Veškeré sázky využívají místo pěnez kredity, které získá každý nový zaregistrovaný uživatel. S nimi pak dle vlastního uvážení může libovolně naložit – buď je rozmnoží nebo ztratí. Pokud se dostane na nulu, jednou za den mu systém přidělí kredity nové.

 

1247673408669563

 

  • Soutěž lze rozdělit na dvě hlavní - měsíční a týdenní. V měsíční se bude hrát o ceny v celkové hodnotě 20 000 Kč, v týdenní o ceny věnované přímo společností Fortuna.

 

  • Dnešním dnem začíná testovací provoz webu, který bude probíhat 14 dní až do 1. března 2010, kdy web spustíme na ostro.

 

  • Možností na co sázet je opravdu nespočet, nabídka zahrnuje téměř všechny sporty, u níchž jsou jednotlivé kurzy čerpány přímo ze stránek www.iFortuna.cz - tedy od profesionálních bookmakerů. Velkou inovací je i část věnovaná progamingu, ve které můžete tipovat výsledky hned v několika hrách. O zajištění zábavy v části Progaming se bude starat tým složený z uznávaných osobností české scény.

 

>> Chci se zaregistrovat na www.vsadte-se.cz <<

 

  • Poslední řádky budou patřit vám, našim věrným čtenářům a příznivcům. Přejeme hodně zdarů v sázení a mnoho vyhraných cen!

 

eSuba – Play With Soul!
Fortuna – Sázej a vyhrávej!

Statistika Galerie

  • Počet obrázků   231
  • Počet kategorií   11
  • Počet komentářů   23