Please update your Flash Player to view content.

Fate's Whisper

Tisk
PDF

Popis: Odměna:
Nejzdlouhavější z questů potřebných na subclass.
Přístu K Mimir´s Elixir
Start Level: Odměna pro nováčky:
75. Neznámá
Začátek v: Pro Rasy:
Elven Village
Všechny
Typ: Pro povolání:

Opakovatelný, Sólo

Všechny


Jakmile dosáhnete 75 levelu můžete začít se sérií questů pro přidání subclassů ke svému charakteru. Nejzdlouhavější je tenhle Fate's Whisper.

  • 1. Quest začíná u postavy Meastro Reorin,který se nachází východně od Oren Castle Town.Budete se sem stále vracet takže si lokaci dobře zapamatujte.Reorin,byl vyhozen z guildy protože se zapletl s démony.Ti nyní drží duši jeho ženy Reirie a vy budete požádáni o její osvobození.Musíte zabít Shilen's Messenger Cabria a přinést Reorinovi Soul Orb.


  • 2. Shilen’s Messenger Cabrio se nachází východně od Cemetery.Truhla s orbem se objeví po jeho smrti. Otevřením truhly získáte Reira Soul Orb.Cabria vlastně nemusíte ani zasáhnout,ani být v partě která ho zabije.Stačí u něj být v momentě jeho smrti a truhlu rychle otevřít protože brzy zmizí.

  • 3. Vezměte Orb zpátky k Reorinovi.Ten vás poprosí ještě o jednu malou službičku.Dojít do Tower of Insolance,zabít 3 Raidbossy a získat z nich tři žezla z materiálu zvaný Infernium Sceptres. Až je jednoho podruhým dostanete objeví se vždy truhla.Z té pokaždé po otevření a kliknutí na Quest obdržíte jednotlivá Infernium Sceptres.Zase tu nemusíte do Raida ani seknout ani být v partě.Chce to jen být v pravý čas na pravém místě.


Tower of Insolence Třetí patro - Hallate


Tower of Insolence Osmé patro - Kernon


Tower of Insolence Jedenácté patro - Longhorn

  • 4. Přineste Infernium Sceptres Reorinovi.Pošle vás do Orenu,za jeho bývalým učedníkem,Warehouse Freightmannem Cliffem,pro Infernium Varnish. Warehouse Freightman Cliff se potlouká v centru Town of Oren a varnish vám předá.



  • 5. S Infernium Varnishem se musí zpátky k Reorinovi. Pošle vás do Adenu za Head Blacksmith Ferrisem který mu kdysi ukradl jeho kovářské super-kladivo.Head Blacksmith Ferris bude na východní straně Adenu.Promluvte s ním a kladivo vám dá.


  • 6. Reorinovi vraťte kladivo,teď už bude potřebovat jen Mold neboli formu. Tu prý prodal onehdá v Oren Castle Town,když potřeboval peníze na pití,chlapíkovi Trader Zenkin. Jděte za ním.



  • Ten vám řekne že Mold prodal Master Kasparovi v Hardins Private Academy.
  • NYNÍ MÁTE 2 MOŽNOSTI (OD GRACIA FINAL)

1.Možnost

Vyberete- Want to see Baium
  • Master Kaspar Mold má,ale bude za něj chtít krev Raidbosse Baium.Dá vám speciální nůž 'Pipette Knife' kterým krev odeberete.Abyste se k Baiumovi dostali potřebujete Blooded Fabric.Ten získáte jedině splněním questu An Arrogant Search který začíná v Adenu u Henellin.Quest je celkem delší takže ho najdete popsaný samostatně.
  • Až budete mít An Arrogant Search hotový a Blooded Fabrics v inventáři, hurá na Baiuma!Objevuje se cca 1x za 5 dnů, 0-8 hodin od posledního zabití. Dokud se neobjeví budete muset počkat u Angel Vortexu na 13. patře ToI.Nemůžete se teleportovat dovnitř dřív.Ve chvíli kdy je ale Baium probuzen,UŽ DOVNITŘ PORTOVAT NELZE! Musíte být rychlí.Dovnitř jděte s přítelem (pokud na Baiuma už nikdo jiný nečeká). Je totiž nutné Baiuma nejdřív probudit a ten kdo tak učiní okamžitě zemře...I když,..prý existují vyjímky... Vy se poté (možná radši i před) musíte vyzbrojit Pippete Knife a surově jím Baiuma bodnout.Tím získáte Red Pippete Knife!..


Jakmile ho zasáhnete,obdržíte Red Pippete Knife

2. Možnost

Vyberete- Want to see Platinum Tribe
  • Potřebujete Blood 30 fabrics - dostanete k obarvení krví 30 white fabrics na mobech Platinum Tribe ..., úspešnost obarvení je vysoká

Platinum Tribe Shaman (7 patro) Tower Of Insolence

7.  patro Tower of Insolence


  • 7. Vraťte se teď ke Kasparovi a vyměňte nůž, Bolood Fabric za Mold.
  • 8. Na dokončení questu už potřebujete pouze Top B-grade zbraň(jednu z dole uvedených) a 984 B grade krystalů.S těmito věcmi a Moldem se vraťte k Maestru Reorinovi. Vyberete si u něj A-grade zbraň(k výběru vypsány níže)kterou budete chtít na výměnu.Tu dostanete spolu se znakem Star of Destiny,který potřebujete na kýžený subclass.




Wladaa
Komentářů
Hledat
Pouze registrovaní uživatelé mohou přidat komentář!

Statistika Galerie

  • Počet obrázků   231
  • Počet kategorií   11
  • Počet komentářů   23