Please update your Flash Player to view content.

Dwarf

Tisk
PDF
dwarf_title

Základní vlastnosti


"Maphr vštípila ducha země do třetí formy, která byla vytvořena. A tak byla stvořena rasa trpaslíků."

dwarf Trpaslíci jsou rasou země, obdařenou velkou fyzickou sílou a zálibou ve vyrábění předmětů. Potom co byla nejsilnější rasa v zemi, obrové, poražena, snažili se trpaslíci vetřít do přízně vždy nejsilnějšího vladaře v zemi. Výsledkem bylo, že se stali izolovanou rasou-neoblíbeni pro jejich hamižnou náturu. Hierarchické uspořádání jejich společnosti je přirovnáváno k uspořádání velkých obchodních společností. Trpaslíci jsou také stále velice uznáváni pro jejich obchodní a organizační schopnosti Základní dělení trpaslíků je na Scavengers, kteří hledají a získávají základní materiál; a na Artisans, kteří pak z tohoto materiálu vyrábějí výrobky.


Zvláštní schopnosti Trpaslíků:
Trpaslíci toho v batohu unesou mnohem více než ostatní národy.


Základní vlastnosti Trpaslíků:
Trpaslíci kromě své ohromné síly v ničem jiném nevynikají.


  • Dwarven Fighter (Trpaslík Bojovník)

 

dwarf_

 

Přehled Povolání



dwarf_classes 1st class 2nd class 3rd class

Dwarf Fighter

Scavenger
Artisan
Scavenger
Artisan
Cech Výrobců učí trpaslíky dvěma specializacím. Prvním jsou Scavengers, kteří křižují světem a shromažďují materiál potřebný na výrobu předmětů. Proto jsou také cvičeni v umění boje, aby se mohli vypořádat s nebezpečími, které jim jejich dlouhé výpravy mohou připravit.


Herní styl: Scavenger je vyučený trpaslický bojovník. Pokud se trpaslík vyučí na Scavegera, jeho pracovním zaměřením bude získávaní předmětů a materiálu z těl padlých nepřátel.
Raději než výpravy za dobrodružstvími, Artisani zůstávají doma v dílně a kutí předměty z materiálů nashromážděný Scavengerama a Bounty Hunterama. Když už se ale musí účastnit boje, dokážou si vykouzlit účinnou pomoc.


Herní styl: Artisani se specializují na výrobu. Právě proto dokáží jako jediní v boji ovládat válečné stroje. Artisani mají obstojné útočné a obranné schopnosti a jsou často viděni bojovat bok po boku s jejich válečnými stroji.
Bounty Hunter
Warsmith
image:bountyhunter.gif
image:warsmith.gif

Bounty Hunter je veterán známý pro svou schopnost opatřit téměř cokoliv. Dokonce se o něm říká, že dokáže sehnat i dračí šupiny. V boji Bounty Hunter mistrně ovládá Whirlwind. Díky jeho dlouholetým zkušenostem je také velice schopným obchodníkem.

Warsmith je schopný vyrábět věci tak profesionálně a precizně, že se o tom Artisané můžou nechat jen zdát. Kvůli jeho dovednosti ve stavbě obléhacích strojů je oblíben u vladařských dvorů ze všech končin světa. Kromě schopnosti Whirlwind je také velice zkušený ve všem, co se týká výroby předmětů.

Fortune Seeker
Maestro
image:fortuneseeker.jpg
image:maestro.jpg

Fortune Seeker je Bounty Hunter, který má nejlepší sběratelské schopnosti. Není žádný přesvědčivý důkaz, ale říká se že hledači pokladů jsou schopní vytrhnout vous z kníru Valky. Ačkoliv legenda o velkém množství Fortune Seekerů byla nepotvrzena, nedávný návrat několika Bounty Hunterů ze zdánlivě nemožné cesty podporuje pověsti o návratu Fortune Seekerů

Mistrným řemeslníkům, kteří mají neobyčejné schopnosti, jsou udělovány tituly Maestro. Dokonce i ve spolcích mezi vůdci a staršími je ten, který je nazýván Masetrem velmi vzácný. Jejich vzkříšení bylo považováno za nemožné, kvůli ztrátě představivosti starobylých Trpasličích řemeslníků, ale několik ,v poslední době vrátivších se Warsmithů, znovu předvedlo starodávné nadpřirozené schopnosti o kterých se věřilo že byly ztraceny.




Vesnice


Základní vesnice temných elfů
Vesnice Dark Elfů, kde je atmosféra děsivá a ponurá, se nachází v obrovské jeskyni v zamlženém horském pásmu na severu. Horní část vesnice se honosí vysokým stropem který je vyztužen železnými podporami. Dole je temné jezero uprostřed kterého se tyčí socha Shilen. Ačkoliv je vesnice temná, nemají její obyvatelé problém najít cestu. Kvůli prokletí které na ně seslali stromoví Elfové, jsou těla temných elfů citlivá na sluneční světlo, ale naopak mají velmi vyvinutý orientační smysl v temnotě.

dwarf_village

 

Skilly


Článek se dodělává

Legenda


Legenda Trpaslíků

Einhasad, spolu se svou dcerou Maphr stvořily rasu nám známou jako trpaslíci.Jako dar jim dala ducha země.Trpaslíci byli tehdy inteligentnější než elfové, obzvláště v cestách přírodních věd.Za éry obrů, se trpaslíci věnovali bankovnictví a manufaktur...Čemuž se věnují do dnes.Následují bohyni kladiv Maphr

Statistika Galerie

  • Počet obrázků   231
  • Počet kategorií   11
  • Počet komentářů   23