Please update your Flash Player to view content.

Pailaka - Devil's Legacy

Tisk
PDF
Popis: Odměna:
Solo dungeon, čas na ukončení questu 90 minut
10.8 MILLION EXP a 950k SP. Plus,  Pailaka Bracelet s +20 MP bonus
Start Level: Odměna pro nováčky:
61. - 67.
neznámá
Začátek v: Pro Rasy:
Giran Všechny
Typ: Pro povolání:

 Sólo, Neopakovatelný

Všechny

MAPA
  • Tohle je druhá lokace která byla přidána v CT2.2 nazývaná Pailaka. Tentokrát se dostaneš do Devil´s Isle kde budeš bojovat proti nemrtvým pirátům.
  • Quest začíná u NPC Devil´s Isle Survivor kterého najdeš v Giranu vedle Einhasad Temple.
1
q
q q
q q
q q
  • Řekne ti že máš chvíli počkat ale ve skutečnosti stačí když sním hned promluvíš znovu.
q
q
  • Nyní se ocitneš uvnitř kopie Devil´s Isle a pamatuj že jsi nato sám. Takže než se sem vydáš ujisti se že máš sebou dost zásob jako jsou Greater Healing Potiony, Scroll of Escape a Pet Shots a pokud můžeš tak se dobře nabufuj. Je to velmi nebespečná lokace protže monstra tě budou velmi často trávit a způsobovat ti krvácení na velmi vysokých levelech.
  • Jakmile budeš uvnitř budeš se muset spoléhat jen sám na sebe kdybys potřeboval znovu nabuffovat stačí použít SOE a opět se pomocí NPC které tě portlo do pailaky portnout zpět všechny monstra které jsi doteď zabil budou stále mrtvé. Časový limit pro tuto pailaku je 90 minut pokud budeš postupovat správně je to víc než dost.
  • Uvnitř Devil´s Isle by ses měl otočit a vidět NPC Devil´s Isle Supporter. Ten ti dá informace o této instanci a dá ti taky speciální zbraň. Je to normálně vypadající obouruční meč a ikdyž má ve jméně "Ancient" není to Ancient sword takže Kamaelci ho nemůžou transformovat na jejich zbraň. Ale i tak má velmi dobrý P.Atk a M. Atk.
q
q
q q
q q


  • Takže tohle je začátek Pailaky ikdyž všechny návody které jsem doteď četl popisují tuto pailaku jako velmi obřížnou mě se ji podařilo dokončit během 20 minut (SH 61lvl, DC Roba komplet, Valahala acumen, Newbie buffy a Improved Kokabura). Pokud si nasadíž zbraň kterou jsi dostal oběví se ti ve skillech nový skill což je summon Tigress, je to velmi dobrý summon ale bohužel malá chybička se vloudila takže pokud nejsi summoner a nemáš už na liště ikonku pro útok summonu udělej si jednoduché makro /summonattack a dej si ho na lištu. Použití summona je pouze na tobě každopadně je to opravdu dobrý summon a nezapomeň si aktivovat beast soulshoty. Budeš jich však potřebovat hodně protože summon spotřebuje 4 shoty na jednu ránu. (ikonka ok petů jako vlk a strider pro útok nefunguje)
  • Každá místnost této instance je naplněna monstry se stejnými jmény ale různými levely a všechny monstra jsou Agresivní a sociální. Naštěstí pro buffery a healery jsou prakticky všichni nemrtní. Budeš muset vyčistit pár místností než se dostaneš k prvnímu bossovy. Dávej si pozor aby jsi nenaagroval přiliš mnoho monster a pamatuj není žádná možnost jak tě resnout nikdo se sem za tebou nedostane.
  • Všechny monstra kouzlí velmi silný poison curse (jed), který se léčí pomocí Pailaka antidotes nebo klasickými Greater Antidote.
q q
  • V instanci najdeš kromě monster taky poklady, doporučuji je otvírat (zabitím) protože znich dostaneš pailaka potiony které si šetři vždy až na boj s bossem.
q
  • Chování monster se vesměs v celé instanci nemění takže otom již vím mluvit nebudu jediné co se mění je jejich level.
  • Nyní se dostáváme k bossům. Budeš nejdřív muset zabít menší bossy než budeš moct jít na posledního. První zanich se jmenuje. Kams, toho najdeš hned v drhé místnosti od vstupu do Devil´s Isle. Prostě jdi rovně neuhýbej doprava. Vyčisti první místnost a jdi přímo do druhé místnosti tam ho najdeš. Doporučuji používat mapu která je na začátku tohoto článku.

q

  • Je agresivní stejně tak jako všichni ostatní bossové v této instanci takže pokud jsi slabší klass pošli nejdřív Tigra, dáva taky dost silné rány a může tě otrávit. Jakmile ho zabiješ dostaneš speciální enchancement scroll což se ti ukáže v quest logu. Doporučuju se ujistit že jsi ho dostal bude se ti hodit při vylepšení tvojí pailaka zbraně.
  • Nyní se vrať zpět do první místnosti a pokračuj podle mapy až k místu kde stojí NPC Dwarf Adventurer. Nejdřív vyzabíjej celou místnost a poté si sním promluv a nech i upgradovat zbraň předtím než to uděláš však musíš odvolat Tigry.
q q
q
  • Po upgradování zbraně dostaneš o něco silnější zbraň a sní i silnějšího Tigra plus aktivní skil Ice Chill, který je jako vodní útok. Nyní se podívej opět na mapu na směr kam jít. Nyní najdeš místnost s Powder Keg.

q

  • Powder kegs můžou být velmi prospěšné ale také velmi nebezpečné , když do něj střelíš tak vybuchnou a zasáhnou všechno ve svém okolí dost silným AoE útokem pokud je v dosahu další Powede Keg odpálí se i ten takže může vzniknout řetězová reakce která odpálí všechny kegy a většinou usmrtí skroro vše co je v jejich blízkosti proto doporučuji střílet z dost velké vzdálenosti.
  • Nyní se vydej podle mapy směrem k druhému bossovy ten se jmenuje Hikoro a vypadá jako divná ryba. Má kolem sebe pár monster takže ty zabíj dřív než se pustíš do bosse. Jen si dávej pozor Hikoro tě může nejenom otrávit ale také způsobit krvácení.

q

  • Hikoro ti nedá žádný svitek na enchant tvojí zbraně takže se vydej podle mapy přímo na třetího bosse. Ten se jmenuje Alkaso.

q

  • Vypadá jako nemrvý pirát a je těžší než dva předešlí bossové. Jakmile ho zabiješ vydej se po schodech nahoru a dostaneš se do druhého patra instance.
  • Alkaso ti dá enchantovací svitek který použij u Dwarf Adventrer hned vedle bosse. Dostaneš jiný aktivní skill silnější meč a samozřejmě silnějšího Tigra.

q

  • V horní části najdeš několik místností pokud nemáš dostatek pailaka potionů doporučuje je všechny navštívit a rozbít truhly samozřejmě pokud máš ještě stále dost času. Když budeš postupovat podle mapy nedá se tu zabloudit.
  • Nakonec narazíš na předposledníh bosse a tím je Gerbera.

q

  • Po jeho zabití se vydej podle mapy za posledním bossem budeš muset skočit dolů ze skály a podplavat tunelem aby ses k němu dostal.
q
  • Pokud je tvůj Tygr těsně před vypršením jeho doby doporučuji ho odvolat a znovu vyvolat předtím než skočíš do vody. Po cestě pod vodou narazíš na nemrtvé lučištníky takže opatrně kousek dál jich bude ještě víc.
q
  • Ale jakmile zabiješ tyhle lučištníky budeš opravdu blísko posednímu bossovy. Jdi vpřed dokud neuvidíš schody a Lematana posledního bosse. Doporučuji nedjřív nenápadně vyzabíjet lučištníky a poté se teprve pustit do Lematana.
q
  • Stejně jako ostatní bossové je agresivní proto doporučuji nejdřív poslat Tygra a pužít tygrův skill je proti němu velmi účinný.
  • Když už si budeš mislet že ho takto lehce zabiješ a Lematan bude mít polovinu života tak se Lematan teleportuje do lodě. Kde se kolem něho oběví několik monster Lematan´s Followers kteří ho budou léčit. Nemůže se hýbat pokud ho jeho monstra léčí. Proto se nejdřív postarej o jeho pomocníky a potom se opět pusť do něj.
  • Jakmile se ti podaří Lematana zabít oběví se Dwarf Adventrer sním si promluv pro ukončení questu. Ten tě odmění s Scroll of Escape, 10.8 MILLION EXP, 950k SP. Plus  Pailaka Bracelet s +20 MP bonus a dvěmi sloty na talismany a doplní ti vitalitu bohužel ne úplně jak je tomu u poslední pailaky.
*Existuje ještě jeden způsob jak Lematana zabít stačí když se ti ho podaří udržet na jeho prvním místě ale to půjde pouze těm charakterům které mají nějaký skill na způsob nekromancerova anchoru nebo road rootu u helearů nebo prophetů, bohužel ikdyž se ti ho podaří zabít dole pod lodí po jeho zabití budeš muset vyběhnout nahoru na loď protože Dwarf Adventrurer se oběví jenom tam.
q q
q

Autor: Koryn

zdroj: lineage2.stratics.com

Komentářů
Hledat
Pouze registrovaní uživatelé mohou přidat komentář!
Morati  - mapky |2010-04-17 12:25:42
tady dva linky na mapku kudy vlastne jit ktera tu hodne chybi ...

http://vnmedia.ign.com/l2vault.ign.com/images/quests/pailaka-dl-map.jp g

http://empireofwar.ru/images/articles/pailaka.jpg

Statistika Galerie

  • Počet obrázků   231
  • Počet kategorií   11
  • Počet komentářů   23