Please update your Flash Player to view content.

Hellbound

Tisk
PDF

Etapy Hellboundu:

Hellbound Etapa 1 - Harbor Area
Hellbound Etapa 2 - Ancient Temple Remnants
Hellbound Etapa 3 - Native Village
Hellbound Etapa 4 - Relieving Derek of his Suffering
Hellbound Etapa 5 - Rescuing Quarry Slaves
Hellbound Stage 6 - Enchanted Megaliths
Hellbound Stage 7 - Battered Lands
Hellbound Stage 8 - Iron Castle Gate
Hellbound Etapa 9 - Rescuing Native Slaves at the Inner Oasis

Vstup

  • Na Hellbound Ostrov se dostaneš dokončením questu Path to Hellbound, je to komplikovaný systém s různými částmi a různými odměnami, který se odvíjí podle toho jak vysokou důvěrihodnost mají hráči server vůči Hellbound (trust-point). Není to stejné na všech serverech záleží na tom kolik hráčů se zapojilo do sbírání trust-point. Trust-pointy se sbírají pro celý server a zvlášť si hráč zvyšuje level pomocí Caravan Certificate.
  • Pro vstup se musí hráč portnout pomocí Warpgate, které jsou umístěny v Heine a Wasteland. Pokud na Hellboundě použiješ SoE dostaneš se ven Wastelandskou bránou.

Heine_gate

Wasteland_gate


Odměny

  • Odměny z questů na Hellboundě jsou materiály, keye a recepty pro výrobu S80 zbraní a brnění. Monstra dropují adena, material, šípy a také předměty potřebné pro navýšení levelu a zabíjením těchto monster se zvedá trust level, který je potřebný o odemčení dalších možností a obchodů s Hellboundem. Speciální drop z monster je Darion Badges, Ancient Tome of the Demon, Scorpion Poison Stingers, Marks of Betrayal, Life Force(zabíjením Chimer), Většina lokací na Hellboundě v denním čase (Herního času) dává nepříjemný debuff Heat of Deser, dá se proti tomu koupit potion u Hude jakmile získáš potřebný Caravan Certificate.

 

Heat_hb

Mapa

  • Vytvořena v Lednu 2010 na serveru Devianne.
  • Ve skutečnosti je monster mnohem víc. Speciálně je třeba si dávat pozor na monstrum Arcana Scout který na tebe může zaútočit i pokud používáš skill Shadow (Stehalth, Dance of Shadow, Silent Monve) Celtus je Chimera miniboss, Chimery a Scorpioni jsou potřební pro více questů takže sou zobrazení taky.

800px-Hb_npc_3

Autor: Koryn

zdroj: http://l2.eogamer.com/

Komentářů
Hledat
Pouze registrovaní uživatelé mohou přidat komentář!

Statistika Galerie

  • Počet obrázků   231
  • Počet kategorií   11
  • Počet komentářů   23