Please update your Flash Player to view content.

Great Wolf

Tisk
PDF
  • Když váš vlk (opatřený questem Get a Pet u Pet Managera v Gludin Village) dosáhne levelu 55 tak si ho můžete nechat ,,zvětšit“ od jakéhokoliv Pet Managera kliknutím na tlačítko Evolve Pet a následně na tlačítko Evolve Wolf into Great Wolf. Váš vlk se poté zvětší vzrůstem a hlavně i silou útoku (P.Atk.). Každých 5 levelů bude váš Great Wolf měnit vzhled (tzn. Na levelu 60, 65 a 70). Na levelu 60 mu přibude kožená zbroj, na levelu 65 kus kovové zbroji a na 70 level i helma. Žrádlo pro Great Wolfa koupíte u každého Pet Managera.


Great Wolf(Black Wolf) level 55, Skill: Bite Attack-kouše nepřítele


Great Wolf(Black Wolf) level 60, Skill: Cry of the Wolf-křikem útočí na blízké nepřátele


Great Wolf(Black Wolf) level 65, Skill: Maul-útok který způsobuje krvácení


Great Wolf(Black Wolf) level 70, Skill: Awakening-probouzí skrytou sílu


Fenrir

  • Když váš Great Wolf dosáhne levelu 70 tak si ho můžete u jakéhokoliv Pet Managera nechat vyvinout na Fenrira (kliknout na Evolve Pet a pak na Evolve Great Wolf into Fenrir). Vašemu vlkovi přibude kovové sedlo. Na Fenrirovi se dá jezdit, jak už sedlo napovídá. Nevím jestli jezdí rychleji než Strider(zatím jsem nezkoušel) ale rozhodně jezdí tišeji. Fenrir je také o trochu slabší než Great Wolf, ale to potěšení z jízdy to snadno vynahradí. Fenrir žere Great Wolf Food (viz článek Great Wolf).


Fenrir


Snow Great Wolf & Snow Fenrir

  • Pokud váš klan vlastní klanhalu v Rune Township nebo v Aden Castle Town a vy jste vlastníkem Great Wolfa nebo Fenrira mužete si je nechat vyvinout na Snow Great Wolf nebo Fenrir. Udělejte to samé jako u Red Stridera ( jděte k chlápkovi, co otvírá klanhalu zvenčí a kliknete na tlačítko Evolve Pet a pak na Evolve Fenrir (Great Wolf) into Snow Fenrir (Snow Great Wolf) a váš vlk dostane větší sílu a Great Wolfovi na záda přibyde sedlo, takže na něm budete moct jezdit. Snow Fenrir vypadá úplně stejně jako Snow Great Wolf, liší se jen silou.


Snow Fenrir nebo Snow Great Wolf (vzhledově stejní)



Autor: El Mariachi Korekce: Koryn
Komentářů
Hledat
Pouze registrovaní uživatelé mohou přidat komentář!
Innos |2011-01-16 22:03:33
Necahl jsem si pet wolfa vivinout na great wolf a nejde mi vyvolat pls poradte ...? :(
Butynas |2010-01-22 16:49:28
Liší se silou... A kterej je silnější?

Statistika Galerie

  • Počet obrázků   231
  • Počet kategorií   11
  • Počet komentářů   23