Please update your Flash Player to view content.

Svatba

Tisk
PDF
Svatba ve světe Lineage 2 ma několik podminek, ktere se musi splnit. Nejprve musite s někym chodit, poté se zasnoubit a nakonec uskutečnit velkolepý svatební obřad.

Svatba:

Je nutné mit partnera/rku v seznámu přátel (/friendlist). Pro splněni této podminky stači napsat /friendinvite nick partnera/rky.



Před svatbou je také nutné se zasnoubit. Stači si tedy zakliknout vašeho partnera/rku a napsat .engage. Partnerovi vyskočí okno, kde bude moci zasnoubeni potvrdit nebo odmitnout.



Pro uskutečnění svatby je potřebné aby oba hráči měli na sobě svatební šaty( formal wear). Které se dají získat pomoci questu Please Make Me Formal Wear.

Jakmile jste zasnoubení a máte oba svatební šaty. Je nutné zajít za Wedding Managerem, který se nacházi v Einahsad's temple (na free servrech se místa liši většinou je to nějaký chrám v městech.. Zaplatit 50 milionu(cena se muže server od serveru lišit) za obřad. A od této chvíle jste manžele.





Výhody manželství:

Možnost se kdykoli portnout za svou drahou polovičkou pomoci  přikazu .gotolove. Nelze se portnout do Castle Siege zony, Fortress  Siege zone, Raid Boss zony.

Salvation bow, pomocí kterého můžeš svému partnerovi/ce dopňovat
manu pomoci specilaniho skillu.





Rozvod:
Pokud se chcete rozvést, ve světě Lineage 2 existuje přikaz .divorce, který vás okamžitě rozvede, ale stejně jako v realném životě tak také v Lineage 2 se společný majetek (adena) rozdělí rovným dílem.




Autor: SlosMister
Komentářů
Hledat
Pouze registrovaní uživatelé mohou přidat komentář!

Statistika Galerie

  • Počet obrázků   231
  • Počet kategorií   11
  • Počet komentářů   23